焼場 : 焼く技法 塩焼き、ふり塩焼き、幽庵焼き、たれ焼き、焼き鳥

Bibliographic Information

焼場 : 焼く技法 塩焼き、ふり塩焼き、幽庵焼き、たれ焼き、焼き鳥

日本料理アカデミー, 村田吉弘監修

(日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修)

日本料理アカデミー, 2024.4

Other Title

Yakiba : grilling techniques shio-yaki, furishio-yaki, yuan-yaki, and yakitori

焼場 : 焼く技法塩焼きふり塩焼き幽庵焼きたれ焼き焼き鳥

Title Transcription

ヤキバ : ヤク ギホウ シオヤキ フリシオヤキ ユウアンヤキ タレヤキ ヤキトリ

Available at  / 8 libraries

Note

おもに図版

参考文献: p37

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD07635549
  • ISBN
    • 9784911188095
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    215p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top