おいしさを創るフードテックの新展開

Author(s)

Bibliographic Information

おいしさを創るフードテックの新展開

都甲潔, 小柳道啓監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2024.7

Other Title

High technology information

おいしさの科学とビジネス展開の最前線

おいしさの科学とフードテック最前線

New developments in foodtech creating palatability

Title Transcription

オイシサ オ ツクル フードテック ノ シンテンカイ

Available at  / 13 libraries

Note

奥付・背・裏表紙に「T1248」とあり

『おいしさの科学とビジネス展開の最前線』 (2017年刊) と『おいしさの科学とフードテック最前線』(2022年刊)の続編

文献: 各章末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD08403505
  • ISBN
    • 9784781318110
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 376p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top