食品学

Author(s)

Bibliographic Information

食品学

吉川豊, 木村万里子編著 ; 石井剛志 [ほか] 執筆

(サクセスフル食物と栄養学基礎シリーズ, 4)

学文社, 2025.1

  • 1

Title Transcription

ショクヒンガク

Available at  / 23 libraries

Note

表現種別: テキスト (ncrcontent), 機器種別: 機器不用 (ncrmedia), キャリア種別: 冊子 (ncrcarrier)

その他の執筆者: 井ノ内直良, 大串美沙, 河野勇人, 木村吉伸, 楠田瑞穂, 仙田あゆ美, 外城寿哉, 中村智英子, 檜垣俊介, 藤田裕之, 宮田富弘, 望月美佳

参考文献・参考資料: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 人と食べ物
  • 2 食品の一次機能
  • 3 食品の二次機能
  • 4 食品の三次機能
  • 5 食品成分の変化
  • 6 食品の物性
  • 7 食品の表示と規格基準

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD10213615
  • ISBN
    • 9784762033414
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 222p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top