Bibliographic Information

食品の加工と栄養科学

日本農芸化学会編集

(日本農芸化学会ABCシリーズ, 7)

朝倉書店, 1986.2

Title Transcription

ショクヒン ノ カコウ ト エイヨウ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 152 libraries

Note

執筆:藤巻正生ほか

参考文献:各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • アミノカルボニル反応の栄養生理的影響
  • アルカリ処理タンパク質の栄養・生理学的問題点
  • 食品加工と脂質
  • 油脂加工食品の栄養学
  • 食品加工と食物繊維—栄養的問題点
  • 食品の加工とビタミン
  • 乳児栄養と食品加工
  • 特殊栄養食品の栄養学的展望
  • 食品成分表と食品の栄養評価
  • 食品加工と変異原の問題
  • 食品とミネラルの有効利用性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN00520775
  • ISBN
    • 425443507X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 221p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top