食品の加工と栄養科学
Author(s)
Bibliographic Information
食品の加工と栄養科学
(日本農芸化学会ABCシリーズ, 7)
朝倉書店, 1986.2
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ カコウ ト エイヨウ カガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品の加工と栄養科学
1986
Limited -
食品の加工と栄養科学
Available at / 152 libraries
-
Kinjo Gakuin University Library
498.5/Sh96/12ア0201042,
498.5/Sh96/12イ0201111, 498.5/Sh96/120208049, 498.5/Sh96/12ウ0268948 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55||SH960200330
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆:藤巻正生ほか
参考文献:各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- アミノカルボニル反応の栄養生理的影響
- アルカリ処理タンパク質の栄養・生理学的問題点
- 食品加工と脂質
- 油脂加工食品の栄養学
- 食品加工と食物繊維—栄養的問題点
- 食品の加工とビタミン
- 乳児栄養と食品加工
- 特殊栄養食品の栄養学的展望
- 食品成分表と食品の栄養評価
- 食品加工と変異原の問題
- 食品とミネラルの有効利用性
by "BOOK database"