澱粉・関連糖質実験法
Author(s)
Bibliographic Information
澱粉・関連糖質実験法
(生物化学実験法 / 瓜谷郁三 [ほか] 編, 19)
学会出版センター, 1986.10
- Title Transcription
-
デンプン カンレン トウシツ ジッケンホウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
澱粉・関連糖質実験法
1986
Limited -
澱粉・関連糖質実験法
Available at / 275 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library
157||1001S205000208815*
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
464||SE17||191054089
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
464.3||Nak||||図書館190000122866
-
National Institutes of Natural Sciences Okazaki Library and Information Center図
464.3/D569313981111
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
464.08:G16:195018909621
-
Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Pharmaceutical Sciences Library, University of Tokyo図書
491.4:Se17:195820060746
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆: 井川佳子ほか
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 澱粉およびグリコーゲンの分離、定量、調製
- 2 澱粉の化学的および物理的分析法
- 3 澱粉粒の形態と構造
- 4 澱粉の構成成分とその化学構造
- 5 澱粉の糊および溶液
- 6 澱粉の加水分解
- 7 オリゴ糖
- 8 澱粉の誘導体と修飾
by "BOOK database"