水産食品のテクスチュアー
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水産食品のテクスチュアー
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 67)
恒星社厚生閣, 1987.10
- Other Title
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Texture of seafood
- Title Transcription
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スイサン ショクヒン ノ テクスチュアー
Available at / 76 libraries
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Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000010965
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Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
660.108||Su51||6720019318
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:675018800234
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Note
監修:日本水産学会
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1. レオロジーの基礎(基礎理論;測定装置)
- 2. 粘弾性測定の実際(粘性;構造粘性;応力緩和;クリープ;動的粘弾性;破断特性)
- 3. 官能検査の実際(魚肉加工品;海藻加工品)
- 総合討論(磯直道・斉藤隆英・浜田盛承)
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