水産食品のテクスチュアー

Bibliographic Information

水産食品のテクスチュアー

丹羽栄二編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 67)

恒星社厚生閣, 1987.10

Other Title

Texture of seafood

Title Transcription

スイサン ショクヒン ノ テクスチュアー

Available at  / 76 libraries

Note

監修:日本水産学会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1. レオロジーの基礎(基礎理論;測定装置)
  • 2. 粘弾性測定の実際(粘性;構造粘性;応力緩和;クリープ;動的粘弾性;破断特性)
  • 3. 官能検査の実際(魚肉加工品;海藻加工品)
  • 総合討論(磯直道・斉藤隆英・浜田盛承)

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Details

  • NCID
    BN01359369
  • ISBN
    • 4769906021
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    113p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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