江戸料理史・考 : 日本料理「草創期」
Author(s)
Bibliographic Information
江戸料理史・考 : 日本料理「草創期」
河出書房新社, 1986.6
- Title Transcription
-
エド リョウリシ コウ : ニホン リョウリ ソウソウキ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
江戸料理史・考 : 日本料理「草創期」
1986
Limited -
江戸料理史・考 : 日本料理「草創期」
Available at / 64 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
江戸料理文化関係年表:p265〜268
Description and Table of Contents
Description
生活のなかの日本料理史。現在、わたしたちが当り前のものとしている食生活、食習慣はいつどのようにつくられてきたものなのか
Table of Contents
- 第1章 式庖丁からの離脱
- 第2章 元禄時代の食生活
- 第3章 茶の湯と料理文化
by "BOOK database"