Bibliographic Information

食品加工学

栄養学・食品学・健康教育研究会編 ; 荒井綜一[ほか]著

(新エスカ21 / 栄養学・食品学・健康教育研究会編, 10)

同文書院, 1994.10

第3版

Other Title

New ESKKA 21 series : food processings

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 26 libraries

Note

参考文献:各章末

Related Books: 1-1 of 1

  • 新エスカ21

    栄養学・食品学・健康教育研究会編

    同文書院 1987-

    Available at 1 libraries

Details

  • NCID
    BN02637886
  • ISBN
    • 4810310108
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    10,230p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top