Bibliographic Information

きのこの利用

川合正允著

(きのこの生物学シリーズ, 1)

築地書館, 1988.12

Title Transcription

キノコ ノ リヨウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 99 libraries

Note

参考文献: p139-147

Description and Table of Contents

Description

いまやきのこは「秋の味覚」としてばかりでなく、バイオテクノロジーの発達をうけ、産業化が注目されている。本シリーズは、多くの未知の分野が残されたきのこを、基本から利用まで多面的に捉えた。

Table of Contents

  • 1 食物としてのきのこ
  • 2 きのこの栽培
  • 3 きのこの培養
  • 4 医薬品としてのきのこ
  • 5 きのこの加水分解酵素
  • 6 きのこの酸化還元酵素
  • 7 分解者としてのきのこ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02928889
  • ISBN
    • 4806723274
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    154p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top