きのこの利用
Author(s)
Bibliographic Information
きのこの利用
(きのこの生物学シリーズ, 1)
築地書館, 1988.12
- Title Transcription
-
キノコ ノ リヨウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
きのこの利用
1988
Limited -
きのこの利用
Available at / 99 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
474.808||Ki45||120028410
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
474.85:Ts63:15018900786
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p139-147
Description and Table of Contents
Description
いまやきのこは「秋の味覚」としてばかりでなく、バイオテクノロジーの発達をうけ、産業化が注目されている。本シリーズは、多くの未知の分野が残されたきのこを、基本から利用まで多面的に捉えた。
Table of Contents
- 1 食物としてのきのこ
- 2 きのこの栽培
- 3 きのこの培養
- 4 医薬品としてのきのこ
- 5 きのこの加水分解酵素
- 6 きのこの酸化還元酵素
- 7 分解者としてのきのこ
by "BOOK database"