Bibliographic Information

水産物のにおい

小泉千秋編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 74)

恒星社厚生閣, 1989.4

Other Title

Odor of marine products

Title Transcription

スイサンブツ ノ ニオイ

Available at  / 69 libraries

Note

監修:日本水産学会

文献:章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 においの科学(食品のにおいの研究と香料の開発;水産物のにおい物質)
  • 2 魚介類のにおい(魚類;貝類・甲殻類;異臭魚)
  • 3 水産加工品のにおい(魚油;かつお節・くん製品;海藻加工品;調理加工品)
  • 4 魚臭の除去および矯臭(魚臭の抑制および除去;香辛料による抑臭および矯臭)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN03367652
  • ISBN
    • 476990648X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top