水産物のにおい
Author(s)
Bibliographic Information
水産物のにおい
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 74)
恒星社厚生閣, 1989.4
- Other Title
-
Odor of marine products
- Title Transcription
-
スイサンブツ ノ ニオイ
Available at / 69 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000010914
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
660.108||Su51||7420019325
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:745018904705
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修:日本水産学会
文献:章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 においの科学(食品のにおいの研究と香料の開発;水産物のにおい物質)
- 2 魚介類のにおい(魚類;貝類・甲殻類;異臭魚)
- 3 水産加工品のにおい(魚油;かつお節・くん製品;海藻加工品;調理加工品)
- 4 魚臭の除去および矯臭(魚臭の抑制および除去;香辛料による抑臭および矯臭)
by "BOOK database"