Bibliographic Information

魚でつくる

家庭科教育研究者連盟編

(たべもの教室, 9)

大月書店, 1989.1

Title Transcription

ウオ デ ツクル

Available at  / 53 libraries

Note

監修:丸岡玲子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 油がいっぱいさんまの塩焼き
  • かたちそのままカレイの煮もの
  • しょうがをきかせてさばのみそ煮
  • さばのおろし方
  • からっとあげていわしのフライ
  • 切れるかな?まぐろのさしみ
  • たいのうしお汁
  • ことこと気長にかつおの角煮
  • さかなのとり方
  • よごされる海
  • かんたんかんたんさけのムニエル
  • さけの産卵〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN03447842
  • ISBN
    • 4272400797
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    61p
  • Size
    23cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top