Bibliographic Information

肉でつくる

家庭科教育研究者連盟編

(たべもの教室, 10)

大月書店, 1989.2

Title Transcription

ニク デ ツクル

Available at  / 52 libraries

Note

監修:丸岡玲子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ぶた肉のしょうが焼き
  • あったまるぞ!とん汁
  • 日本独特の洋食とんかつだぞ
  • 本格派中国料理酢ぶた
  • 肉のかたまりで焼きぶた
  • みんな、ぶた
  • 串にさして焼きとり
  • からっとおいしいとりのからあげ
  • とりがらスープのつくり方
  • 野菜ととり肉で筑前煮
  • にわとりの丸焼きローストチキン〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN03447955
  • ISBN
    • 4272400800
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    61p
  • Size
    23cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top