Bibliographic Information

給食管理

山内須美子, 八丁雄子編

講談社, 1989.6

Title Transcription

キュウショク カンリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 34 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 総論
  • 2 経営管理
  • 3 栄養管理
  • 4 栄養教育
  • 5 食材料管理
  • 6 衛生・安全管理
  • 7 施設・設備管理
  • 8 作業管理
  • 9 集団給食施設の種類と特徴(病院給食;学校給食;福祉施設給食;事業所給食)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN03573417
  • ISBN
    • 4061397354
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    244p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top