糖蛋白質糖鎖研究法
Author(s)
Bibliographic Information
糖蛋白質糖鎖研究法
(生物化学実験法 / 瓜谷郁三 [ほか] 編, 23)
学会出版センター, 1989.9
- Title Transcription
-
トウ タンパクシツ トウサ ケンキュウホウ
Available at / 135 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
464.2||Tak||||図書館190000122868
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
464.08:G16:235018909654
-
Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Pharmaceutical Sciences Library, University of Tokyo図書
491.4:Se17:235820073038
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: p[195]-198
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序論(糖蛋白質の特徴;糖蛋白質糖鎖構造決定法の概略)
- 2 糖蛋白質構成糖の定量法
- 3 蛋白質から糖鎖を遊離させる方法
- 4 高速液体クロマトグラフィーによる糖鎖の分離と同定
- 5 エキソグリコシダーゼ消化と糖鎖マップの組み合わせ
- 6 〓1H‐NMRによる糖鎖構造研究法
- 7 メチル化分析
- 8 部分アセトリシス—オリゴマンノース型糖鎖の構造研究
- 9 レクチンによる糖蛋白質研究法
- 10 薄層クロマトグラフィーによる糖の分離同定—装置不要の簡便法
- 11 アスパラギン結合糖鎖の構造決定例
by "BOOK database"