現代食生活論 : 21世紀へ向けての食生活づくり

Bibliographic Information

現代食生活論 : 21世紀へ向けての食生活づくり

奥田和子著

講談社, 1989.9

Title Transcription

ゲンダイ ショクセイカツロン : 21セイキ エ ムケテ ノ ショクセイカツ ズクリ

Available at  / 86 libraries

Note

参考書: p5-6

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 21世紀へ向けての食生活づくり
  • 第1章 食の設計(デザイン)
  • 第2章 食の人間関係(ネットワーク)
  • 第3章 食と健康志向(ヘルス)
  • 第4章 期待される食の専門家(コーディネーション)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN03887244
  • ISBN
    • 4061397370
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 134p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top