Bibliographic Information

食生活と加工食品

日本家政学会編

(家政学シリーズ / 日本家政学会編, 11)

朝倉書店, 1989.11

Title Transcription

ショクセイカツ ト カコウ ショクヒン

Available at  / 183 libraries

Note

責任編集者:遠藤金次,藤原耕三. 執筆者:遠藤金次ほか

文献:各章末. 参考図書:p[208]〜212. 索引:巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活における加工食品
  • 2 食品の保存と加工
  • 3 保蔵・加工食品各論
  • 4 食品の品質評価
  • 5 食品の安全性
  • 6 食生活の変遷と加工食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN03994404
  • ISBN
    • 4254605617
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 218p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top