Bibliographic Information

江南料理

中山時子, 陳舜臣監修

(中国料理大全 / 相賀徹夫編著, 2)

小学館, 1986.3

Title Transcription

コウナン リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items
Note

制作: 第一アートセンター

Description and Table of Contents

Description

“魚米之郷”江南の味と技術を徹底取材! 厨房にカメラが入り世界初の大規模撮影,遂に実現!カラー120頁・343枚・73品目収録,材料・作り方を詳しく紹介。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN04819964
  • ISBN
    • 4096992526
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    38cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top