加圧食品 : 研究と開発

Bibliographic Information

加圧食品 : 研究と開発

林力丸編

さんえい出版, 1990.8

Other Title

Pressure-processed food : research and development

Title Transcription

カアツ ショクヒン : ケンキュウ ト カイハツ

Available at  / 97 libraries

Note

参考文献:各章末

索引: p371-374

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 静水圧の基本的作用と特性の利用
  • 第2編 筋肉,魚肉,畜肉の高圧効果と加工特性
  • 第3編 微生物に対する高圧の作用と食品の殺菌
  • 第4編 食品と食品材料に対する高圧効果と特性変化
  • 第4編 生物と化学反応に対する高圧の作用と利用
  • 第6編 加圧食品のための包装と装置の現状と展望

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN05349902
  • ISBN
    • 4915592324
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    viii, 374p, 図版20p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top