Bibliographic Information

製パンプロセスの科学

田中康夫, 松本博編

(製パンの科学, 1)

光琳, 1991.3

Title Transcription

セイパン プロセス ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 117 libraries

Note

引用文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 パンの種類と製法
  • 第2章 生地の形成
  • 第3章 パン生地の熟成と生地改良
  • 第4章 パン生地の醗酵
  • 第5章 低温利用による醗酵の遅延、中断
  • 第6章 パンの焼成
  • 第7章 パンの品質
  • 第8章 パンの貯蔵

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06335787
  • ISBN
    • 4771291039
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    292p, 図版4p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top