食品衛生ハンドブック
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生ハンドブック
南江堂, 1992.4
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイ ハンドブック
Available at / 162 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55//Sh96S0081529*
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 藤原喜久夫, 粟飯原景昭
編集: 齋藤誠, 佐藤茂秋, 谷村顕雄, 戸部満寿夫, 真鍋勝
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 総論
- 第2部 歴史
- 第3部 食中毒
- 第4部 感染症
- 第5部 食品発癌
- 第6部 食品添加物
- 第7部 食品の変敗・腐敗と保存
- 第8部 食品と環境
- 第9部 安全性評価
- 第10部 衛生対策
by "BOOK database"