Bibliographic Information

てがるにできる加工食品

峰下雄, 津久井亜紀夫編著

建帛社, 1991.10

新版

Title Transcription

テガル ニ デキル カコウ ショクヒン

Available at  / 67 libraries

Note

執筆: 伊東裕子ほか

新ISBNは新版第8刷(1997.9)による

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • イチゴジャム(プレザーブ型)
  • リンゴジャム
  • 夏ミカンのマーマレード
  • オレンジジュース
  • ピーチネクター
  • トマトケチャップ
  • ウスターソース
  • たくあん漬
  • てがるにできる浅漬の作り方
  • 味噌漬〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN09048704
  • ISBN
    • 9784767901954
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    147p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top