水産脂質 : その特性と生理活性
Author(s)
Bibliographic Information
水産脂質 : その特性と生理活性
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 96)
恒星社厚生閣, 1993.10
- Other Title
-
Properties and physiological activities of fish oil
- Title Transcription
-
スイサン シシツ : ソノ トクセイ ト セイリ カッセイ
Available at / 82 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000010894
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
660.108||Su51||9620019347
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:965019406239
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献:各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 水産脂質の特性(水産脂質の脂肪酸分布と利用加工中の変化;水産脂質の酸化的劣化とその評価法)
- 2 水産脂質の生産と合成(n‐3系高度不飽和脂肪酸の微生物生産;高度不飽和脂肪酸含有脂質の合成)
- 3 水産脂質の生理活性(水産動物における高度不飽和脂肪酸およびリン脂質の生理効果;エイコサペンタエン酸の抗血栓・抗動脈硬化作用;水産脂質の抗癌作用;EPAの医療品化;ドコサヘキサエン酸の脳・神経組織との係わり;乳児栄養における高度不飽和脂肪酸の重要性)
by "BOOK database"