食物繊維20gメニュー : 大腸がんを防ぐ食事

Bibliographic Information

食物繊維20gメニュー : 大腸がんを防ぐ食事

村上祥子著

(NHKきょうの料理)

日本放送出版協会, 1994.5

Title Transcription

ショクモツ センイ 20g メニュー : ダイチョウガン オ フセグ ショクジ

Available at  / 58 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 一日20gの食物繊維をとるための六つのポイント
  • 食物繊維がたくさん(5g以上)の一品料理
  • 食物繊維たっぷり
  • 一日に必要な食物繊維がとれる四季のメニュー
  • 成人病予防と健康保持に食物繊維はなぜ必要か
  • 10〜40ページの料理のつくり方
  • 食物繊維を多く含む食品
  • 食品の概量とその重量

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11003935
  • ISBN
    • 414033147X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top