Bibliographic Information

鉄人のおかず指南

道場六三郎著

(中公文庫, ビジュアル版)

中央公論社, 1994.10

Title Transcription

テツジン ノ オカズ シナン

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Description

“料理の鉄人”道場六三郎がやさしく教える、おかず上手への早道。

Table of Contents

  • 五つのだしの作り方と使い方
  • 酢のもの
  • 素材の話と料理(魚の話、骨の話;野菜、そして相性の話;茸の話、貝の話;鶏肉、そして鶏皮の話;豆腐の話、こんにゃくの話;乾物の話;味噌の話)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11467721
  • ISBN
    • 4122021677
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    157p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top