Bibliographic Information

レトルト食品

堤陽太郎, 山口尹通編

(光琳テクノブックス, 16)

光琳, 1994.12

Title Transcription

レトルト ショクヒン

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 114 libraries

Note

監修: 岸本昭

索引: p273-276

参考資料: p277-311

引用文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 レトルト食品の定義と歴史
  • 第2章 レトルト食品の基礎理論
  • 第3章 レトルト食品の包装技術
  • 第4章 レトルト食品製造の機器と装置
  • 第5章 レトルト食品の製造技術
  • 第6章 レトルト食品の工程管理
  • 第7章 レトルト食品の品質管理技術
  • 第8章 レトルト食品の法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12112663
  • ISBN
    • 4771294054
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    311p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top