コーヒー焙煎の化学と技術

Author(s)

Bibliographic Information

コーヒー焙煎の化学と技術

中林敏郎 [ほか] 共著

弘学出版, 1995.2

Title Transcription

コーヒー バイセン ノ カガク ト ギジュツ

Available at  / 46 libraries

Note

その他の著者: 筬島豊, 本間清一, 中林義晴, 和田浩二

各章末: 引用文献

巻末: 物質名(英文),事項索引

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 コーヒーの歴史
  • 2 コーヒー生豆の生産
  • 3 生豆の化学成分
  • 4 焙煎の化学
  • 5 コーヒーの香り
  • 6 コーヒーの製造技術
  • 7 品質指標と品質管理
  • 8 コーヒーと健康

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12471699
  • ISBN
    • 4874920896
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    川崎
  • Pages/Volumes
    196p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top