ロイヤル・レシピ : 英国王室料理

Bibliographic Information

ロイヤル・レシピ : 英国王室料理

ミシェル・ブラウン著 ; 井村君江訳

筑摩書房, 1995.6

Other Title

Food by appointment

Title Transcription

ロイヤル レシピ : エイコク オウシツ リョウリ

Available at  / 43 libraries

Description and Table of Contents

Description

征服王ウィリアム一世からエドワード七世まで35人の1000年にわたる愉快な話とレシピの数々。

Table of Contents

  • 征服王ウィリアム一世—「チキンのブラマンジュ」
  • 赤毛王ウィリアム二世—「シカ肉のフルメンティ添え」
  • ヘンリー一世—「煮込みランプレー」
  • スティーヴン—「子豚の串焼き」
  • ヘンリー二世—「コーデル・フェリー」
  • リチャード一世—「レーシュ・ランバード」〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12992217
  • ISBN
    • 4480856986
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 277, 3p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top