Bibliographic Information

日本料理のコツ

杉田浩一〔ほか〕共著

(プロの技と料理の科学シリーズ)

学習研究社, 1995.5

Title Transcription

ニホン リョウリ ノ コツ

Available at  / 20 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 知識編(基本調味料のなぜ;素材のなぜ;調理法のなぜ)
  • 第2部 実践編(道具と下ごしらえ;おいしいコツあれこれ;造り;焼く・焼き物;煮る・煮物 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1303892X
  • ISBN
    • 4054002706
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    222p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top