Bibliographic Information

デリカ

大阪あべの辻調理師専門学校, エコール・キュリネール東京国立, 辻フランス料理専門カレッジ

(プロ調理の基本 : 完全イラスト, 6)

同朋舎出版, 1992.2

Title Transcription

デリカ

Available at  / 38 libraries

Description and Table of Contents

Description

プロとしてマスターしておくべき調理の手順とテクニックを完全図解。さらにポイントやこつを詳しく解説。

Table of Contents

  • 魚介を使ったデリカの作り方
  • 肉類を使ったデリカの作り方
  • 生地と野菜を使ったデリカの作り方

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1341808X
  • ISBN
    • 481041017X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    197p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top