食品加工学

Author(s)

Bibliographic Information

食品加工学

(食品学講義 / 金田尚志, 五十嵐脩編著, 3)

光生館, 1996.4

改訂

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 52 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品の貯蔵と加工の目的
  • 第2章 食品保蔵の原理と方法
  • 第3章 食品の包装および流通
  • 第4章 食品加工の原理と方法
  • 第5章 植物性食品の加工法
  • 第6章 油脂およびその加工品
  • 第7章 動物性食品の加工法
  • 第8章 酒類、調味料、嗜好食品、香辛料
  • 第9章 調理加工食品
  • 第10章 加工食品の規格・表示制度

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN14717472
  • ISBN
    • 433204035X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    267p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top