前菜とパスタ : 新イタリア料理

Author(s)

    • 山田, 宏巳 ヤマダ, ヒロミ

Bibliographic Information

前菜とパスタ : 新イタリア料理

山田宏巳著

(中公文庫, ビジュアル版)

中央公論社, 1996.4

Other Title

新イタリア料理前菜とパスタ

Title Transcription

ゼンサイ ト パスタ : シン イタリア リョウリ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

あの鉄人に勝利したシェフが贈る、簡単で、個性あふれる味を伝授。

Table of Contents

  • 前菜—アンティパスト(オリーブオイルをかけただけの料理;こだわり野菜のアンティパスト ほか)
  • パスタ(オリーブオイルとにんにく、赤唐辛子のスパゲッティ;タリアテッレのボローニャ風 ほか)
  • 冷たいパスタ(トマトのスパゲッティ;バジリコのリングイネ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15072463
  • ISBN
    • 4122025907
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top