Bibliographic Information

チルド食品の流通技術 : 文献・特許ガイド

(インフォーメディア・シリーズ, no.16)

流通システム研究センター, 1993.6

Title Transcription

チルド ショクヒン ノ リュウツウ ギジュツ : ブンケン トッキョ ガイド

Available at  / 8 libraries

Note

入力は遡及データによる

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 文献編(総合解説等;畜産加工品;水産加工品;農産加工品;調理加工品;関連機器・資材)
  • 2 特許編(畜産加工品;水産加工品;農産加工品;調理加工品;菓子類;関連機器・資材;その他)
  • 3 関連諸統計(畜産加工品;水産加工品;農産加工品;調理加工品;菓子類)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15338221
  • ISBN
    • 4897450160
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    189p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top