The freezing preservation of foods

著者

書誌事項

The freezing preservation of foods

AVI Pub. Co., 1957

3rd completely rev. & augm. ed

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

関連文献: 2件中  1-2を表示

  • Freezing of precooked and prepared foods

    by Donald K. Tressler and Clifford F. Evers

    AVI Pub. Co. 1957 3rd completely rev. & augm. ed The freezing preservation of foods v. 2

    所蔵館23館

  • Freezing of fresh foods

    by Donald K. Tressler and Clifford F. Evers

    AVI Pub. Co. 1957 3rd completely rev. & augm. ed The freezing preservation of foods v. 1

    所蔵館24館

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA16689638
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Westport, Conn.
ページトップへ