Bibliographic Information

臨床調理学 = Cookery in health care

豊川裕之, 川端晶子編著

(21世紀の調理学, 5)

建帛社, 1997.4

Other Title

Cookery in health care

Title Transcription

リンショウ チョウリガク = Cookery in health care

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 168 libraries

Note

共著: 中村丁次ほか

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 臨床調理学総論
  • 2 治療食論
  • 3 成人病予防食論
  • 4 乳幼児食論
  • 5 高齢者食論
  • 6 労働栄養調理学
  • 7 スポーツ栄養調理学
  • 8 食養法論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA3038624X
  • ISBN
    • 4767964059
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 243p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top