日本食品標準成分表 : 新規食品編
Author(s)
Bibliographic Information
日本食品標準成分表 : 新規食品編
大蔵省印刷局, 1997.4
五訂
- Title Transcription
-
ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : シンキ ショクヒンヘン
Available at / 104 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||N71||5訂20010879
-
University of Tsukuba Library, Library on Library and Information Science
498.51:Ka-16987000940
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:Ka16:5th-ed5019705309
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 説明(成分表の目的及び性格;収載食品について;収載成分項目等について;数値の表示方法について)
- 第2章 五訂日本食品標準成分表—新規食品編(穀類;いも及びでん粉類;油脂類 ほか)
- 第3章 資料(食品群別留意点;原動植物の学名)
by "BOOK database"