Bibliographic Information

日本食品標準成分表 : 新規食品編

科学技術庁資源調査会編

大蔵省印刷局, 1997.4

五訂

Title Transcription

ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : シンキ ショクヒンヘン

Available at  / 104 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 説明(成分表の目的及び性格;収載食品について;収載成分項目等について;数値の表示方法について)
  • 第2章 五訂日本食品標準成分表—新規食品編(穀類;いも及びでん粉類;油脂類 ほか)
  • 第3章 資料(食品群別留意点;原動植物の学名)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA30564337
  • ISBN
    • 4173117205
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    148p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top