Bibliographic Information

入門食品衛生学

渡辺忠雄 [ほか] 共著

南江堂, 1998.3

改訂第12版

Other Title

Introduction to food hygiene

Title Transcription

ニュウモン ショクヒン エイセイガク

Available at  / 91 libraries

Note

英文標題は標題紙裏による

その他の著者: 堀江進, 榎本則行, 小林寿

参考書: p266

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生の概念
  • 食品と微生物—微生物の概要
  • 食品の変質
  • 食中毒
  • 食品添加物
  • 経口伝染病などの感染症
  • 人畜共通伝染病
  • 食品の衛生指標細菌
  • 食品と寄生虫
  • 食品と衛生動物〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA35101915
  • ISBN
    • 4524401490
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiii, 285p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top