タンパク質の科学

Bibliographic Information

タンパク質の科学

鈴木敦士, 渡部終五, 中川弘毅編

(食品成分シリーズ)

朝倉書店, 1998.11

Title Transcription

タンパクシツ ノ カガク

Available at  / 228 libraries

Note

文献: 節末および項末

Description and Table of Contents

Description

近年、遺伝子工学的技術の開発が進み、タンパク質の構造研究も大きく進展。この中から食品に関する基礎的知見を取り上げ、将来予想される食糧危機や、高齢化社会における食品のあり方まで解説。

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 畜産食品
  • 3 水産食品
  • 4 植物性食品
  • 5 タンパク質の栄養科学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA38777568
  • ISBN
    • 9784254435139
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 206p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top