タンパク質の科学
Author(s)
Bibliographic Information
タンパク質の科学
(食品成分シリーズ)
朝倉書店, 1998.11
- Title Transcription
-
タンパクシツ ノ カガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
タンパク質の科学
1998.11.
-
タンパク質の科学
Available at / 227 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/SU96101051859
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.642:Su965019901262
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 節末および項末
Description and Table of Contents
Description
近年、遺伝子工学的技術の開発が進み、タンパク質の構造研究も大きく進展。この中から食品に関する基礎的知見を取り上げ、将来予想される食糧危機や、高齢化社会における食品のあり方まで解説。
Table of Contents
- 1 序論
- 2 畜産食品
- 3 水産食品
- 4 植物性食品
- 5 タンパク質の栄養科学
by "BOOK database"