Bibliographic Information

食品衛生学

澤村良二, 濱田昭, 早津彦哉編集

(Integrated essentials)

南江堂, 1997.10

改訂第2版 第6刷

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 21 libraries

Note

執筆:永田稔ほか

参考書: p[378]-380

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生学概論
  • 第2章 食品衛生と安全性評価
  • 第3章 食品と微生物・寄生虫
  • 第4章 食品とアレルギー
  • 第5章 食品の天然有害物質
  • 第6章 生体異物の代謝と毒性
  • 第7章 癌と食品
  • 第8章 食品添加物
  • 第9章 食品の変質と有害物
  • 第10章 食品汚染物
  • 第11章 食品有害物の試験法

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA40815659
  • ISBN
    • 4524484817
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 389p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top