Bibliographic Information

食品学各論

瀬口正晴, 八田一編

(食品・栄養科学シリーズ)

化学同人, 2000.4

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 80 libraries

Note

参考書: p140-141

Description and Table of Contents

Description

四年制大学および短期大学で食品学、栄養学、調理学を専攻する学生を対象とした半期用の教科書として編集されたもの。日本人の食生活に直接関係する食品材料学を中心にすえたテキストである。

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 農産食品
  • 3 畜産食品
  • 4 水産食品
  • 5 微生物利用食品
  • 6 加工食品とその素材
  • 7 機能性食品とその素材
  • 8 新世紀の食品産業

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA46294537
  • ISBN
    • 4759804625
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    ix, 160p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top