調理学

Author(s)

Bibliographic Information

調理学

金谷昭子編著 ; 安藤ひとみ [ほか] 著

(食べ物と健康)

医歯薬出版, 2004.2

Title Transcription

チョウリガク

Available at  / 117 libraries

Note

その他の著者: 井川佳子, 石村哲代, 大下市子, 笠井八重子, 菊崎泰枝, 楠瀬千春, 小島朝子, 白杉直子, 杉本温美, 冨岡和子, 中田忍, 真部真理子, 山本由喜子

第1版第2刷(2005.10)-のページ数: x, 302p

第1版第2刷(2005.10)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2005年版)」(290-295p)

第1版第5刷(2011.1)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2010年版)」(290-295p)

第1版第8刷(2015.1)の付表: 「日本人の食事摂取基準(2015年版)」(290-295p)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理の概念
  • 2 基礎調理操作
  • 3 食品の調理特性と調理
  • 4 調理と嗜好性・おいしさ
  • 5 調理機器と調理
  • 6 環境と調理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA66030119
  • ISBN
    • 9784263704370
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 296p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top