Bibliographic Information

食品衛生学

菅家祐輔編著

光生館, 2004.4

新版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 76 libraries

Note

「『食品衛生学』補訂票 (平成19年2月)」 (8p ; 20cm) が付いているものもあり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 食品衛生とは
  • 1章 食品衛生行政と法規
  • 2章 食中毒
  • 3章 食品による感染症・寄生虫症
  • 4章 食品中の汚染物質
  • 5章 食品の変質
  • 6章 食品添加物
  • 7章 食品の器具と容器包装
  • 8章 食品衛生管理(食品衛生対策)
  • 9章 新しい食品の安全性問題

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA67018731
  • ISBN
    • 9784332000426
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    7, 227p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top