Bibliographic Information

惣菜入門

中山正夫著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社 (発売), 2004.7

改訂2版

Title Transcription

ソウザイ ニュウモン

Available at  / 27 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 惣菜とは
  • 2 惣菜の原料
  • 3 惣菜の製造
  • 4 惣菜の保蔵、流通
  • 5 そうざい業を始める手続き等
  • 6 惣菜管理士制度について
  • 7 惣菜に関係する用語解説
  • 8 惣菜関連団体の名簿
  • 9 参考文献

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA69217830
  • ISBN
    • 4889271198
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 171p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top