食品の分類と特性
Author(s)
Bibliographic Information
食品の分類と特性
(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 2)
三共出版, 2007.4
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ
Available at / 89 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||W25||2110009599
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p174-176
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品の分類(食品とは;食品の分類;食料の需給)
- 2 植物性食品(穀類;いも類;甘味類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類)
- 3 動物性食品(魚介類;肉類;卵類;乳類)
- 4 各種食品(食用油脂;菓子類;し好飲料;調味料および香辛料類;調理加工食品類)
by "BOOK database"