Bibliographic Information

食品の分類と特性

佐藤隆一郎, 高畑京也, 渡邉悟編著 ; 大野信子 [ほか] 共著

(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 2)

三共出版, 2007.4

Title Transcription

ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ

Available at  / 89 libraries

Note

参考文献: p174-176

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の分類(食品とは;食品の分類;食料の需給)
  • 2 植物性食品(穀類;いも類;甘味類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類)
  • 3 動物性食品(魚介類;肉類;卵類;乳類)
  • 4 各種食品(食用油脂;菓子類;し好飲料;調味料および香辛料類;調理加工食品類)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA8191013X
  • ISBN
    • 9784782706169
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 184p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top