食品の生産・加工・流通・調理

Author(s)

Bibliographic Information

食品の生産・加工・流通・調理

佐藤隆一郎, 高畑京也, 堀口恵子編著 ; 大野信子 [ほか] 共著

(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 3)

三共出版, 2007.4

Other Title

食品の生産加工流通調理

Title Transcription

ショクヒン ノ セイサン カコウ リュウツウ チョウリ

Available at  / 109 libraries

Note

その他の共著者: 木村祐実, 谷口裕信, 馬場修, 福永淑子, 福本由希

参考文献: p183-186

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食料生産と栄養
  • 2 食品加工と栄養
  • 3 食品流通・保存と栄養
  • 4 食品の包装
  • 5 食品の規格
  • 6 食事設計と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA81910140
  • ISBN
    • 9784782705315
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 192p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top