食品の生産・加工・流通・調理
Author(s)
Bibliographic Information
食品の生産・加工・流通・調理
(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修, 3)
三共出版, 2007.4
- Other Title
-
食品の生産加工流通調理
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ セイサン カコウ リュウツウ チョウリ
Available at / 109 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||W25||3110009569
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の共著者: 木村祐実, 谷口裕信, 馬場修, 福永淑子, 福本由希
参考文献: p183-186
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食料生産と栄養
- 2 食品加工と栄養
- 3 食品流通・保存と栄養
- 4 食品の包装
- 5 食品の規格
- 6 食事設計と栄養
by "BOOK database"