わかりやすい食品化学
Author(s)
Bibliographic Information
わかりやすい食品化学
三共出版, 2008.4
- Other Title
-
食品化学 : わかりやすい
- Title Transcription
-
ワカリヤスイ ショクヒン カガク
Available at / 154 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.53/H47110035538
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.53:H475010451580
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 金子成延, 竹中麻子, 長澤孝志, 渡辺寛人, 渡邊浩幸
監修: 吉田勉
参考文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品とは
- 2 食品の成分
- 3 食品成分の化学
- 4 食品の貯蔵
- 5 食品の安全性
- 6 食品の機能性
by "BOOK database"